Laserontharing

Categorie: Blog
Laserontharing

Het menselijk lichaam is bedekt met haar. Soms opvallend, soms minder, soms heeft dit haar een duidelijke functie, soms zit het alleen maar in de weg. Voor haren die u liever niet heeft kunt u zich wenden tot scheren, epileren, harsen en andere pijnlijke methodes. Helaas zijn de resultaten van tijdelijke aard. U kunt ook kiezen voor ontharen met laser in Limburg, dan kunt u definitief van uw lichaamshaar afkomen. Waar kunt u terecht, is het veilig en hoe werkt laser ontharing? Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen bij ontharen met de laser.

Ontharen met laser in Limburg kan snel, doeltreffend, veilig en betaalbaar bij E-Med Laserontharing. Neem direct contact op voor meer informatie.

Lees meer: Laserontharing

PEDICURE

Categorie: Blog

Uw voeten zijn de spiegel van uw totale gezondheid. Zo is het mogelijk aan de voeten herkennen of iemand arthritis, vaatafwijkingen of diabetes heeft. Wist u dat uw voeten uw hele gewicht dragen en dat wij gemiddeld 4 x de wereld rond lopen. Dat is gemiddeld 175.000 km per mensenleven. Daarom is het van enorm belang om de voeten goed te verzorgen. Niet alleen als je klachten hebt, maar ook preventief. Voor standaard pedicurebehandelingen en wellnessbehandelingen kunt u bij Vitae terecht, maar ook diabetische voetverzorging behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer: PEDICURE

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Categorie: Blog

Bij instituut voor huidverzorging Vitae willen wij graag onze klanten helemaal tot rust laten komen. Onze behandelingen zijn gericht op kwaliteit niet kwantiteit. Voor iedere klant is er ruimschoots tijd gereserveerd. In een rustige omgeving vindt de behandeling plaats. 

Lees meer: GEZICHTSBEHANDELINGEN