Categorie: Blog Gepubliceerd: dinsdag 29 augustus 2017 Geschreven door vitae-schoonheid Afdrukken E-mail
Laserontharing

Ontharen laser Limburg

Het menselijk lichaam is bedekt met haar. Soms opvallend, soms minder, soms heeft dit haar een duidelijke functie, soms zit het alleen maar in de weg. Voor haren die u liever niet heeft kunt u zich wenden tot scheren, epileren, harsen en andere pijnlijke methodes. Helaas zijn de resultaten van tijdelijke aard. U kunt ook kiezen voor ontharen met laser in Limburg, dan kunt u definitief van uw lichaamshaar afkomen. Waar kunt u terecht, is het veilig en hoe werkt laser ontharing? Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen bij ontharen met de laser.

Ontharen met laser in Limburg kan snel, doeltreffend, veilig en betaalbaar bij E-Med Laser. Neem direct contact op voor meer informatie.

De negen meest gestelde vragen bij ontharen laser Limburg:

1. Hoe werkt permanent ontharen met de laser?

De laser straalt een zeer sterk gebundeld licht uit dat inwerkt op het pigment van de haarwortel. Hierdoor zal het haarzakje verschroeien en inactief raken.

2. Brandt de laser in mijn huid?

De moderne diode laser werkt op een speciale frequentie die onder de huid werkt, direct op de haarwortel en beschadigt de huid niet. Bij IPL behandelingen kunnen er pigmentvlekken ontstaan, bij de diodelaser niet.

3. Is permanent ook echt permanent?

In de meeste gevallen zullen de haren niet meer terugkeren. In sommige gevallen, bijvoorbeeld door medicijngebruik kunnen er enkele haren na 1 of 2 jaar terugkeren. In dat geval is er een extra (beperkte) behandeling nodig.

4. Doet ontharen met laser in Limburg pijn?

Dankzij de diodelaser met verkoelende kop zoals laserontharing E-Med Laser die gebruikt zal de behandeling niet pijnlijk zijn. Er zijn wat meer gevoelige plekken op het lichaam, maar echt pijn doet het niet.

5. Kan ik met een lichte huid laten ontharen?

Jazeker, heel goed zelfs, het is wel van belang dat er zich pigment in de haarwortel bevindt. Bij zeer licht haar, of grijs haar is er te weinig melamine aanwezig om de haarzakjes te behandelen. Maak een afspraak voor een gratis persoonlijk consult.

6. Kan ik met een donkere huid laten ontharen?

Ook dat is mogelijk, dankzij de frequentie waarop de diodelaser zijn werk doet zal het pigment in de huid niet aangetast worden. Mensen met een donkere huid kunnen wel wat meer irritatie voelen tijdens de behandeling.

7. Ben ik in één keer verlost van het haar?

Nee, dat is niet mogelijk, de behandeling werkt alleen op de actieve haarzakjes. Op elk gegeven moment is dat 10 tot 25 procent van alle haren. Er zijn doorgaans 6 tot 10 sessies nodig, afhankelijk van de persoon.

8. Is een laser behandeling iets voor mij?

Dat bespreken we graag persoonlijk met u, ontharen met laser in Limburg is geschikt voor veel mensen, en waarschijnlijk ook voor u. We bespreken altijd vooraf de mogelijkheden, en geven ook direct aan wat niet mogelijk is in uw situatie.

9. Wat zijn de kosten voor een behandeling?

Elke behandeling is maatwerk, er wordt vooraf altijd een duidelijke indicatie gegeven van de kosten. Omdat het effect van de behandeling niet altijd hetzelfde verloopt is het aantal benodigde sessies niet direct vast te stellen. Informeer bij uw Lasertherapeute.

Als nummer tien willen we u uitnodigen voor een gratis en vrijblijvende afspraak, neem vandaag nog contact op!

 

Hits: 1833